Prvi put u istoriji KLKS je imala svoje zaštitno lice, sportistu koji se nalazio na svim diplomama koje su dodjeljivane u toku takmičarskog dijela. Ta čast da se nađem na diplomama naših budućih šampiona i šampionki pripala je meni. Sa svojih 19 godina nestvaran je osjećaj dobiti takvu čast da na stotine djece dobije svoju možda čak i prvu diplomu sa mojim likom. Koliko takve medalje i diplome znače reći će vam svaki sportista koji gotovo sigurno pamti svoje prvo osvojeno odličje kao što ja pamtim svoju bronzanu također sa prvenstva Kantona Sarajevo sada već za mene davne 2012. godine.




Naravno koliko god mi imponovalo ovo priznanje za dosadašnji rad i predstavljanje naše domovine širom svijeta u tolikoj mjeri predstavlja i dužnost da nastavim još više i bolje da treniram i ostavljam svaki atom snage na tatamiju kako bih učinio našu Bosnu i Hercegovinu ponosnom i nastavio donositi najveća odličja i u seniorskoj konkurenciji.


Velika zahvala pripada mojim roditeljima, karate klubu "Okinawa", trenerima Asmeru Šeti i Adnanu Bešiću, klupskim kolegama i svima koji na bilo koji način pomažu mojoj karijeri. Također veliko hvala organizatoru lige Goranu Đekiću i Karate savezu Kantona Sarajevo na ovoj velikoj privilegiji.