Danas je 07.12.2019 godinu dana od osnivanja bloga, dana 07.12.2018 godine zakupio sam domen na kom se danas nalazi ovaj blog i istog dana napisao prvi tekst i sve je zvanično moglo da počne.

U nastavku ću se osvrnuti na nekoliko stvari i to:

- odakle ideja za blog

- šta sam dobio od bloga 

- planovi za budućnost

Odakle ideja za blog

Počeću sa onim što je motiv početka blogovanja a to je odakle ideja za blog, ideja se javila može se reć iz više razloga, već duže vremena sam imao na umu  da kreiram blog ovog tipa kako bih podijelio znanje o karateu koje imam sa drugim ljudima i to da bude korisno i onima koji se prvi put susreću sa karateom tako i onima koji već posjeduju znanje o karateu, kao neko ko je u u ovom sportu oko četrnaest godina ( više kao takmičar a unazad nekoliko godina kao trener ) imao sam potrebu da svoje znanje prenesem i na nekog drugog, statistike i poruke koje mi šaljete govore da nijesam pogriješio što sam pokrenuo blog. Na blogu se nalazi trideset osam tekstova ovaj je trideset i deveti ali nadam se da će ih u budućnosti biti znatno više. Smatram važnim da napomenem da ovaj blog nije prvi koji sam pokrenuo prije sedam godina sam pokrenuo sajt vezan za karate informativnog karaktera i mogu reć da sam među prvima krenuo u ove online blogovanje a da je uža oblast karate sport. Možete i sami primijetiti da ovaj blog usko orijentisan samo za karate već sam gledao da ubacim još neke stvari koje su vezane za karate i sa kojima je karate usko vezan.

Šta sam dobio od bloga 

Od bloga sam mogu reći dobio još novih proširenih znanja za karate sport, istorijat i ostalo vezano za ovaj sport jer sam svaki test koji sam napisao istraživao i brižljivo pisao da bi to bilo kvalitetno za pročitati i od koristi čitaocima, takođe želim napomenuti da sam upoznao dosta ljudi koji se bave karateom i koji su mi dali podršku za ovaj projekat da nastavim dalje pisati da ih ne nabrajam sada prepoznaće se kada budu čitali ovaj tekst. Hvala im !

Planovi za budućnost

Što se tiče planova za budućnost ovog bloga su sledeći, jedan od planova je da uradim redizajn bloga i postavim novi moderniji dizajn bloga to se može očekivati uskoro, drugi plan je da u budućnosti napišem dosta više tekstova i još nekih drugih noviteta koje ovom prilikom ne bih iznosio, hvala Vam što pratite ovaj blog s poštovanjem Dženel Prentić. 


Photo: karatecity