Karate sport spada u red najpopularnijih sportova u svijetu sa preko 100 miliona ljudi koji treniraju karate rekreativno ili na profesionalnom nivou, međutim karate iako je jedan od najpopularnih sportova nije u dovoljnoj mjeri propraćen kako zaslužuje ali u skorijoj budućnosti će se to najverovatnije promijeniti a jedni od zaslužnih za to će biti grupa mladih iz Srbije koji čine studio Miracle Dojo koji su i kreatori igre Karate Do.

Karate Do igra je zasnovana na stvarnoj filozofiji karatea i karatekterima koji su šampioni karatea u stvarnosti koji su i dali saglasnost za korišćenje njihovih likova u ovoj igrici.


U igrici su zastupljeni najpoznatiji karatisti kao što su Rafael Aghayev, Stanislav Horuna, Slobodan Bitević i drugi, igra je besplatna i dostupna je za IOS i Android uređaje i do sada je dostigla veliku popularnost u svijetu što se može mjeriti stotinama hiljada preuzimanja.

Moje viđenje igrice je zaista fenomenalno i sve pohvale za čitav tim koji je došao na ideju i kreirao igricu ovakvog tipa.