Ukoliko se pitate kada je najbolje postovati ( slike, video snimke, tesktove itd) imam odgovor na vaše pitanje. Prema najnovijim istraživanjima najbolji rezultat ce dati objave koje su postovane radnim danima u toku nedelje i to od četvrtka do nedjelje.

Facebook - trenutno najpopularnija društvena mreža sa preko milijardu korisnka, prema nekim istraživanjima na facebooku je najbolje postovati četvrtkom a vremenski period u kojem će biti naviši doseg objave je u jutarnjim satima i oko 13 h .

Twitter - jedinstvena društvena mreža, manje popularna od fejsbuka ali ima svoje prednosti kada govorimo o promociji i marketingu, prema istraživanjima postovanje - twittovanje na twitteru za naše područje je u periodu od 11h do 15h.

Instagram - društvena mreža u vlasništvu facebooka, svoju najveću popularnost je dostigla kada je preuzeta od strane facebooka a prema istraživanjima i dalje je jedna od najkativnijih društvenih mreža i po rastu korisnika a i po broju korisnika koji koriste instagram svakog dana. U početku za instagram je vladalo mišljenje da je društvena mreža za mlade ali to nije tako, postovati a instagramu je najbolje u vremenskom periodu oko 13 h svakog dana.

Youtube - najpopularnija video društvena mreža u vlasništvu google-a, kao najpopularnija društvena mreža za video formate i kao takva predstavlja veoma moćan "alat" za promociju. Najbolje rezultate objavljeni sadržaj na youtubu dostiže tokom vikenda u prijepodnevnim časovima.

Pinterest - društvena mreža prevashodno orijentisana na otkrivanje novih ideja i broji veliki broj aktvnih mjeseečnih korisnika iako je kod nas u nekim početcima u svijetu je koristi veliki broj ljudi. Pinterest prema istraživanjima najveću posjetu ostvaruje vikendom a vremenski poslije 22 h i tada ćete dobiti najbolje rezulate dosega vaše objave, tj. tada će objavu videti najveći broj korisnika što je je i cilj objave.

Snapchat - ili kako je mnogi nazivaju društvena mreža budućnosti, snapchat predstavlja najpopulaniju platformu za dijeljenje vizualnog sadržaja ( fotografije, video snimke, tekstove) izuzetno je popularna kod mladih. Jedna od osobenosti koja izdvaja snapchat jeste poruke koje nakon nekoliko sekundi nestaju, najbolje rezultate kada su objave u pitanju ostvaruje u ponoćnim časovima.